Forside 

Anders L.Hoberg

Velkommen!

Dette er den fuldautentiske, vaskeægte hjemmeside for
Anders L.Hoberg.

 

udstilling Skive Bibliotek Anders L.Hoberg


FORÅRSUDSALG!!!

Indtil den 10/5 2024 er der 50% rabat på alle malerier og tegninger (prisen fratrækkes ved kassen). Så slå til nu! Gå ikke glip af denne enestående mulighed! Snart er det for sent - tik.tak-tiden går...


Ang. salg af malerier
Alle, der er interessede i at erhverve sig malerier eller kopper, er velkomne til at kontakte mig på andershoberg01@gmail.com.
Prisen står under hvert enkelt maleri (der i mangel af en titel har fået et nummer), og forsendelse indenfor Danmark er inkluderet heri (man bør for god ordens skyld forvente et par ugers leveringstid).
Vær opmærksom på, at alle malerier er uindrammede, med mindre andet er anført.

NYHED!
www.redbubble.com og på www.teepublic.com er det nu muligt at købe t-shirts, vægure, kopper, muleposer, plakater, ansigtsmasker, bruserforhæng, puder, sengetæpper og meget andet med tryk af mine værker (indtil videre over 150 forskellige motiver).
Den perfekte gave til den kræsne kender!
redbubble, floor-pillow, kompleksogram, tegning, merchandice, Anders Hoberg, Lematten

Kontakt:
 

andershoberg01@gmail.com

 
Anders L.Hoberg



Lemattens Labyrint
Til de eventyrlystne kan jeg anbefale et besøg i Lemattens Labyrint (en interaktiv transcendenssnørkel i tid, rum, træ og sten). Den er at finde i Riis Skov ved Aarhus (fra den røde iskiosk følges stien, der løber parallelt med Grenåvej væk fra byen, til første sti på højre hånd; denne følges 71 skridt, hvorefter man drejer skarpt til højre og går offroad, og så skulle man være der).
Nb! Det er desværre længe siden, jeg har haft mulighed for at vedligeholde den, så forvent nedfaldsgrene og vildtvoksende svampekolonier.

Lemattens Labyrint Riis Skov
Lav din egen hjemmeside med mono.net